De jacht op de wolven – Christine Charliers

Titel: De jacht op de wolven
Auteur: Christine Charliers
Genre: Young Adult
Uitgeverij: Clavis
Pagina’s: 309
Prijs: € 19,95
Verschijningsdatum: 30 november 2020
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐

Esther komt er na een inbraak achter dat er illegale jachtpartijen worden georganiseerd waardoor de wolven in haar omgeving in gevaar komen. Esther komt degene die achter de jachtpartijen zitten op het spoor maar word dan zelf ontdekt. Niet alleen het leven van de wolven lijkt in gevaar te zijn maar ook haar eigen leven. Gelukkig heeft ze Jonathan achter zich staan en open ze de jacht op de mensen die het gemunt hebben op de wolven.

De jacht op de wolven is een losstaand verhaal over Esther en Jonathan. Over deze personages werd door Christine eerder een trilogie geschreven. Voor mij was dit het eerste boek van deze auteur maar ik kreeg al snel te horen dat het fijner is om de trilogie eerst te lezen. Deze mogelijkheid had ik niet maar gelukkig kon ik ook zonder de informatie uit de eerdere boeken genieten van De jacht op de wolven.

Je word al vanaf bladzijde één in het boek getrokken en ontwikkelt zich al snel tot een spannend en meeslepend verhaal. Het zit vol avonturen en twists, dit laatste is denk ik vooral als je de eerdere boeken nog niet hebt gelezen maar dat maakte het verhaal voor een nieuwe lezer wel ontzettend interessant. (Dit wordt wel gedeeltelijk uitlegt op de pagina naast de proloog, iets waar ik in eerste instantie overheen had gelezen.)

Door de fijne schrijfstijl van Christine Charliers komt het verhaal echt tot leven en kun je je goed inleven in de verschillende personages. Vooral Esther is een personage wat je bijblijft. Ze is in verschillende opzichten een echte tiener maar je merkt hoeveel liefde ze heeft voor iedereen, mens en dier, om haar heen.

Door De jacht op de wolven ben ik echt nieuwsgierig geworden naar de eerder geschreven trilogie van Christine Charliers. Deze zijn daarom ook direct toegevoegd aan mijn ‘wil ik lezen lijstje’. 

Als je zin hebt in een avontuur om even te ontsnappen aan deze, soms toch lastige, periode is De jacht op de wolven een echte aanrader!

Aan de blogtour zit ook een winactie gebonden. Bij elke blog kan je een letter vinden en deze letter vormt uiteindelijk het woord. Mail dit woord vervolgens naar Christine en maak kans op een exemplaar van de jacht op de wolven! Het e-mail adres van Christine is: info@christinecharliers.be. Hieronder vind je de letter van vandaag! Heel veel succes!

Benieuwd waar je de andere letters kunt vinden? Kijk dan bij het tweede plaatje wat hieronder te vinden is. De bloggers zijn ook getagd in de post op mijn instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s