Droomuitzicht (Moose Springs #3) – Sarah Morgenthaler

Titel: Droomuitzicht (Moose Springs #3)
Auteur: Sarah Morgenthaler
Genre: Feelgood
Uitgeverij: AW Bruna
Pagina’s: 365
Prijs: 15,99
Verschijningsdatum: 1 juni 2021
Beoordeling: ⭐⭐⭐

River Lane besluit na een aantal geflopte films zich te richten op het regisseren van films, haar eerste opdracht? Een documentaire opnemen over Moose Springs. Maar de inwoners willen hier niets van weten en krijgen het voor elkaar dat River en haar team niet in hun stad mag filmen. Maar River geeft niet op en besluit dan maar op een andere manier een documentaire te maken.
Easton Lockett weet alles over survival en wordt door River en haar team ingehuurd om ze veilig over Mount Veil, of terwijl de Ouwe, te leiden. Maar dat is nog niet zo makkelijk. Niet alleen lijken ze alledrie vastbesloten te zijn al Eastons waarschuwingen in de wind te slaan ook voelen River en Easton zich direct tot elkaar aangetrokken, wat niet erg handig is op één van de gevaarlijkste bergen in de omgeving. 

Droomuitzicht is het slotdeel van de Moose Springs serie en beleven we het verhaal van Easton, aka Sexy Hagrid, en River. Omdat je Easton nog niet heel goed hebt leren kennen in de eerdere boeken en River nog helemaal niet kent is dit boek meer losstaand dan deel twee Droomman was. Je komt ook minder op de plekken die je al kende vanuit deel één en twee, hierdoor was het boek voor mij een klein beetje teleurstellend. Ik had gehoopt op een mooi vervolg waarin de twee eerdere stellen, Graham en Zoey en Rick en Lana, wel een rol zouden spelen en dat het daarmee ook met hun nog een extra gesloten verhaal zou worden. Helaas was dat niet het geval.

Easton kende we natuurlijk al wel als grote behaarde man die goed bevriend was met zowel Graham als Rick en ook goed bevriend was met de vrouwen uit de vorige boeken. Het feit dat we dit keer de bergen van Moose Springs intrekken is ook zeker een boek waard. Zoals in eerdere boeken weer Sarah Morgenthaler namelijk de omgeving perfect beeldend te beschrijven waardoor je de Ouwe levendig voor je ziet. 
Daarnaast weet ze je hart weer te winnen door een lief en vrolijk diertje die regelmatig in het boek naar voren komt en de grappige momenten die zich voordoen tussen de hoofdrolspelers in Droomuitzicht

Het boek bevat meer actie, spanning, dan in de eerdere boeken en weet daarom zeker je aandacht vast te houden en je zult nooit meer hetzelfde kijken naar bergbeklimmen, oké behalve als je zelf bergen beklimd en weet waar River en Easton het over hebben. 
Uiteindelijk had ik, ondanks dat dit deel niet mijn favoriet is, liever nog veel langer willen genieten van Moose Springs en zal ik iedereen die ik in dit boek en vorige boeken heb leren kennen bijna gaan missen!

Droomuitzicht is het dus zeker waard om te lezen maar het is goed om er met een iets andere houding in te beginnen dan dat in Droomman begon. Zie het echt als een losstaand verhaal en dan zul je er op en top van kunnen genieten. 

Sarah Morgenthaler heeft een grote liefde voor wandelen en dieren en dit zie je goed terug in haar boeken. Ze heeft een opleiding gevolgd tot geoloog en noemt zichzelf een enthousiaste wetenschapsnerd. Ze werd twee keer een Golden Heart Finalist en won de NOLA STARS Suzannah Award voor haar romantische fictie. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s