Man op Mallorca – Wendy Louise

Titel: Man op Mallorca
Auteur: Wendy Louise
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Wens Boeken
Pagina’s: 160
Prijs: limited edition paperflip incl Kerst op Mallorca: € 9.99 ebook: € 3,99
Verschijningsdatum: 1 juli 2021
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐

Als Wendy een bericht krijgt uit Spanje is ze verbaasd. Een onbekende man blijkt brieven en foto’s van haar te hebben gevonden en wil ze graag terug geven. Wendy is ervan overtuigd dat deze onbekende Spanjaard, die haar brieven jaren bewaarde, de man is waar ze al haar hele leven opwacht. Durft ze hem te ontmoeten op Mallorca? En wat gebeurt er als de ex, aan wie ze de brieven in eerste plaats schreef, weer contact op neemt?

De Seizoenen serie van Wendy Louise krijgt met Man op Mallorca nog een onverwachte toevoeging. In het tweede deel van de serie, Wintermaan, maakten we (helaas) kennis met Gusi, degene aan wie Wendy de brieven uit Man op Mallorca schreef en waar dat verhaal dus al grotendeels op waarheid gebaseerd was is dit korte verhaal een waargebeurd dagboekverhaal die we al gedeeltelijk mochten meebeleven op social media. 
Dit boek is dus zeker een geweldig extraatje voor fans van Wendy haar eerdere boeken. 

Zoals altijd is de schrijfstijl van Wendy (h)eerlijk en weet ze met haar humor de lezers zo in het verhaal te trekken. Je kunt niets anders dan hardop lachen om de beschreven situaties. Zelf ben ik nooit op Mallorca geweest maar het voelt bijna alsof je er zelf weer thuiskomt door de levendige beschrijvingen van Wendy. Door haar boeken wil ik daar ook zeker een keer naar toe!

Voor de fysieke boekenlezer is het boekje wat is uitgekomen van Man op Mallorca helemaal een cadeautje aangezien het een paperflip betreft die aan de andere zijde een extraatje is voor degene die zichzelf verloren in Wendy’s eerdere boek Ik wil jou(w), baby namelijk het korte verhaal Kerst op Mallorca wat nog meer bespreekt over het leven van o.a. Sara uit het eerder genoemde boek. 

Twee korte verhalen dus die je zeker nog even zullen meeslepen in de geweldige werelden die Wendy, door eigen liefdevolle en humoristische ervaringen, heeft gecreëerd. 

Let op de paperflip is een limited edition die nog één keer, nadat de eerste druk binnen no time was uitverkocht, wordt herdrukt. Wees er dus snel bij als je dit unieke exemplaar wilt hebben!

Wendy Louise groeide op in Amsterdam en Spanje en werkte een tijd als animator in verschillende Spaanse resorts. De ervaringen die ze hierbij op deed vormt de basis voor haar boeken en veel in haar boeken beschreven situaties zijn ook echt gebeurt. Haar boeken zijn ideaal om bij weg te dromen als je niet op vakantie kan en om nog extra van te genieten als je op vakantie bent, eigenlijk ideaal voor elke situatie dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s