Kamer 305 – Yvonne Franssen

Titel: Kamer 305
Auteur: Yvonne Franssen
Genre: Thriller
Uitgeverij: Futuro
Pagina’s: 220
Prijs: 18,95
Verschijningsdatum: 11 september 2019
Beoordeling: 🌟🌟🌟🌟

Als Kim in bij haar vaste hotelkamer aankomt is haar minnaar nog nergens te zien, ze besluit alvast naar binnen te gaan en treft daar een dode vrouw aan. Ondertussen zoekt Eva het verband tussen de dood van haar vader en een man die stierf na aanleiding van een beroving. Hun levens raken op een onverwachte manier verstrengeld. Komen ze samen op de antwoorden waar ze al zo lang naar zoeken?

β€œIk verstop me niet, ik vlucht niet, en ik doe niets om mijn broertje te hulp te schieten. Ik ligt daar maar, bewegingloos. Ik haat mezelf, en ik haat mijn vader.”

Met Kamer 305 schrijft Yvonne Franssen weer een steengoede thriller. Het plot is op een wijze uitgewerkt dat het verhaal steeds spannend blijft maar met genoeg rustpunten waardoor je niet continue te hoog in de spanningsboog blijft zitten. De personages zijn niet alleen levensecht maar ook de daden van Kim, Eva en de andere hoofdpersonen komen realistisch over en naarmate het verhaal vordert zul je steeds weer terugvallen op eerdere gebeurtenissen om erachter te komen wat er nou daadwerkelijk gebeurt is.

β€œ… iemand met een donorhart die zei: β€˜Als ik zeg dat ik de energie van mijn donor kan voelen, bedoel ik eigenlijk dat het net is alsof ik haar ben en zij mij…”

Kamer 305 onderscheidt zich van de andere thrillers doordat de romantiek volop aanwezig is, maar dit leidt in geen enkel opzicht af van het spannende gedeelte van het verhaal, het voegt juist wat toe. Als lezer zul je elke keer als je een stukje van dit spannende verhaal hebt ontrafelt stiekem een vreugdedansje doen waarna je direct wil doorlezen. Waarschuwing: dit boek kun je niet zomaar tussendoor lezen want zodra je begint wil je doorlezen tot de laatste bladzijde

Yvonne Franssen schrijft al verhalen sinds ze kan lezen. In 2011 verscheen haar eerste thriller Talio, een jaar later verscheen De genius. na een klein uitstapje met #omazegt verscheen in 2018 haar vierde thriller Schaduwen. Met Kamer 305 schreef ze haar vijfde thriller.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s