Stille Nacht – Noortje Brink

Titel: Stille nacht
Auteur: Noortje Brink
Genre: Thriller
Uitgeverij: LOFT Books
Pagina’s: 123
Prijs: € 2,99 (ebook only)
Verschijningsdatum: 5 november 2021
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐

Noortje Brink is geboren en getogen in het Gelderlandse Nijmegen en woont hier nog altijd met haar man en twee kinderen. Ze heeft bij LOFT Books al meerdere thrillers op haar naam staan waaronder Waddenstorm, Schaduwdag en Zonnevlam.

Als Karlijn door haar vriend, Sven, voor de kerstdagen wordt meegevraagd voor een paar dagen Londen is iedereen in haar omgeving enthousiast. Maar Karlijn twijfelt, niet alleen zal ze dan haar dochtertje moeten achterlaten maar ook zit ze met haar hoofd nog vol bij de tijd dat haar ex haar verliet en dat ze continu het gevoel had alsof ze achtervolgt werd. 
Toch besluit ze, verliefd als ze is, mee te gaan. Maar eenmaal aangekomen in Londen komen de gevoelens die Karlijn zo lang verstopt had in alle hevigheid terug en lijkt de achtervolger te zijn teruggekeerd. 

Noortje Brink heeft opnieuw een heerlijke boek geschreven. Er zit alles in wat je van een Brink thriller verwacht: romantiek, spanning en een beeldend, meeslepend verhaal met interessante personages. Ook de setting is weer fantastisch waardoor je een echt winters gevoel krijgt tijdens het lezen.

Stille nacht is een boek wat valt onder de feelgood thrillers en dit genre lijkt haast bedacht voor deze auteur. Als ik denk aan een spannend verhaal met een feelgood tintje denk ik direct aan Noortje Brink. En ik geniet dan ook elke keer weer als er een nieuw boek van haar uitkomt.

Het verhaal heeft een goede opbouw en ook de spanning voel je naarmate het verhaal vordert steeds beter. Je leeft mee met de situaties waarin Karlijn beland en door de beeldende schrijfstijl van Noortje voel je de emoties van dit hoofdpersonage goed.
Je vliegt als lezer door het verhaal heen en zal kunnen genieten van begin tot het einde. 

Stille nacht is opnieuw een spannende feelgood thriller van Noortje Brink om volop van te genieten. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s