Onbegrensd – Anja Maas

Titel: Onbegrensd
Auteur: Anja Maas
Genre: Thriller
Uitgeverij: Godijn Publishing
Pagina’s: 320
Prijs: 18,95
Verschijningsdatum: 13 mei 2019
Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐(⭐)

De ontspannen vakantie van rechercheur Sylvia Pronk veranderd al snel als een vakantieganger in een paar huisjes verderop vermist raakt. Sylvia wil gelijk helpen met de zaak maar dit wordt niet toegelaten door de Franse recherche.
Toch neemt Sylvia de zaak mee naar huis en blijft het in haar hoofd rondspoken vooral als er een verminkt lichaam wordt gevonden in haar district die gelinkt blijkt te zijn aan de vermissing. Samen met haar collega belandt ze in een verrassende wereld waarin vrijwel niemand wil praten tot er opnieuw een moordaanslag plaats vindt. 

Ja daar komt die weer maar ik kan niet anders zeggen dan dat Onbegrensd me heeft vastgehouden van begin tot eind. Ik wilde hem gewoon niet wegleggen en was zo benieuwd wie uiteindelijk achter de ontvoering van Francine zat. Ik heb vrijwel iedereen in het boek op een zeker moment bestempeld tot dader en bleek het uiteindelijk toch helemaal fout te hebben, terwijl het eigenlijk best logisch was! Dat bekend voor mij dat het boek echt heel goed was. 

Niet alleen heeft Anja met haar schrijfstijl een levendig en meeslepend verhaal geschreven maar daarnaast heeft ze heeft met Sylvia en haar collega’s ontzettend leuke karakters tot leven gebracht. Stuk voor stuk hebben ze wel iets waarin de lezer zich kan herkennen en waardoor je niet alleen benieuwd bent naar het verloop van de zaak waarin Sylvia werkt maar ook hoe ze zich persoonlijk ontwikkelen en de situaties in hun privéleven aanpakken. 

Onbegrensd liet me achter met een dubbel gevoel, aan de ene kant was het een goed en spannend afgesloten verhaal maar er bleven nog zoveel vragen open over het privéleven van Sylvia Pronk dat ik echt heel hard hoop dat er nog een boek komt over deze geweldige rechercheur. Ze heeft echt een blijvende indruk op mij achtergelaten en verdiend wat mij betreft een hele reeks!

Ik ben dus op en top genoten van dit boek en kan echt niet wachten totdat Anja Maas een volgend boek uitbrengt!

Anja Maas heeft jaren gewerkt als salarisadministrateur en begon toen ze stopte met werken met het schrijven van een, in eerste instantie, kort verhaal. Uiteindelijk werd het een volledig manuscript en werd Onbegrensd geboren! Naast de tijd die ze vrijmaakt om te kunnen schrijven zet Anja zich in voor schrijversvereniging Vrienden van het schrijven NH.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s