Waanzin (Dit is.. #1) – Natasha Madison

Titel: Waanzin Dit is.. #1
Auteur: Natasha Madison
Genre: New Adult
Uitgeverij: SVM Publishing
Paginaโ€™s:ย 221
Prijs: 18,50
Verschijningsdatum: 21 november 2020
Beoordeling: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

Zara Stone wilde nooit met een ijshockeyspeler daten, ze weet namelijk al vanaf jongs af aan hoe iemands leven hierdoor wordt beรฏnvloed. Maar dan word ze door haar vriend gedumpt en is hij vier maanden later verloofd. Zara wil wraak en nodigt de favoriete ijshockeyspeler van haar ex uit voor een date, maar deze afspraak heeft verstrekkende gevolgen. 
Ondertussen is Evan Ricards alleen maar bezig met ijshockey tot hij via twitter een berichtje ontvangt van Zara. Hij besluit het spel mee te spelen, hij is immers de beste in spelletjes spelen. Maar al snel wordt het spel serieus.

Waanzin is het eerste deel in de Dit is.. serie van Natasha Madison, in het volgende deel Wild zal Zara haar zusje Zoรซ centraal staan en komt uit januari 2021 uit bij SVM Publishing.

Dit nieuwste boek van Natasha Madison heeft een goed gekozen naam want niet alleen is het Waanzinnig wat er allemaal in dit boek gebeurt het boek is ook gewoon waanzinnig goed. Natasha heeft er met haar beeldende schrijfstijl voor gezorgt dat je je als lezer in de wereld van Zara en Evan waant en je vanaf begin tot het einde met hen meeleeft.

Het verhaal wordt verteld vanuit zowel het perspectief van Zara als Evan zodat je van beide hun gedachtegang en overwegingen meekrijgt, dit zorgt ervoor dat je op een unieke wijze het cirkeltje helemaal rond hebt en precies weet wat er omgaat in de twee hoofdpersonages van Waanzin
Doordat de karakters door Natasha goed zijn uitgewerkt en je een duidelijke ontwikkeling ziet bij Evan en Zara kun je je goed in hen inleven en voelen ze realistisch aan. Dit geldt ook voor de verschillende bijpersonen die Natasha in haar boek beschrijft. 

Het verhaal is op een leuke en speelse manier uitgewerkt wat ervoor zorgt dat je er vlot doorheen komt en het boek maar moeilijk weg te leggen is. De gevoelens die de personages voelen en de omstandigheden voor zorgen heeft Natasha goed omschreven zonder te forceren waardoor je als lezer alles voelt wat Natasha probeert over te brengen.
Op sommige momenten gaat het verhaal wat snel maar toch wordt het niet ongeloofwaardig waardoor je tot het eind kan blijven genieten.

Zoals hierboven genoemd staat Zoรซ, de tweelingzus van Zara in het tweede boek centraal. Dit betekend dat het verhaal van Zara en Evan aan het einde van Waanzin rond is waardoor je geen grote cliffhangers hoeft te verwachten maar je het boek met een prettig gevoel kan wegleggen.

Natasha Madison houdt, naast schrijven, ontzettend van koken en is daardoor vaak in de keuken te vinden. Ze schreef al verschillende series die in het Nederlands door SVM Publishing zijn uitgebracht. Haar nieuwste serie, Dit is.. is een spinoff van haar populaire Soulmate reeks.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s