Ieder zijn geheim (the Ivy Years 2) – Sarina Bowen

Titel: Ieder zijn geheim (the Ivy Years 2)
Auteur: Sarina Bowen
Genre: New Adult
Uitgeverij: SVM publishing
Paginaโ€™s:ย 276
Prijs: 18,50
Verschijningsdatum: 30 oktober 2020
Beoordeling: ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

Scarlet probeert na de nare periode met haar vader haar leven weer op te pakken met een nieuwe woonplaats en naam. Al snel ontmoet ze Bridger en valt ze als een blok voor hem. Bridger heeft echter zijn eigen geheimen en probeert deze ondanks de gevoelens die hij voor Scarlet krijgt voor haar te verbergen. 
Durven ze elkaar genoeg te vertrouwen om hun geheimen te delen of breken de geheimen hun op?

โ€œToen de professor nog een grafiek tekende op het whiteboard dwaalde mijn blik wederom af naar de enige interessante persoon in de ruimte […] Ik bewonderde de beweging van zijn spieren in zijn armen terwijl hij notities opschreef, tot hij alwรฉรฉr opkeek om mijn blik te vangenโ€ – Scarlet

Ieder zijn geheim is het tweede boek in de Ivy Years serie. Het boek speelt zich, net als het eerste deel af op het Harkness college en we ontmoeten hier weer andere karakters dan in deel 1. Dit boek is daardoor los te lezen van het eerste deel Gevallen dromen.ย 

Het boek is geschreven in de ik-vorm en wisselt zich af tussen Scarlet en Bridger waardoor je van beide hun gedachten en meningen over de verschillende situaties te lezen krijgt, dit zorgt voor een volledig beeld en maakt dat je van beide hun geheimen weet voordat ze het van elkaar weten. Juist het feit dat jij informatie hebt die voor de andere hoofdpersoon nog geheim is geeft het boek wat extraโ€™s, je leest hierdoor veel meer vanuit een gezamenlijke vriend die juist wil dat alle geheimen boven tafel komen en ze nog lang en gelukkig leven. 

Sarina heeft een vlotte, levendige schrijfstijl en weet door de korte hoofdstukken, en de bovengenoemde schrijfwijze, de aandacht van de lezer steeds vast te houden. Ik kon zelf bijvoorbeeld gewoon niet stoppen met lezen en had het boek binnen enkele uren uit en kan niet wachten om erachter te komen wat zich nog meer gaat afspelen op het Harkness college.

Sarina Bowen schreef al zestien USA Today bestsellers. Sarina is mede auteur van de succesvolle Him serie. Ze schrijft verschillende genres en weet met elk nieuw boek haar lezers weer te verrassen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s