Ik hou je vast – Marina Folkers

Vandaag weer een iets andere blog dan jullie van me gewend zijn. Ik heb het voorrecht om de Blogtour van Marina Folkers haar nieuwste boek Ik hou je vast te mogen aftrappen en wel op een hele leuke manier, nee niet gewoon een recensie over het boek maar met een moodboard, hoe leuk is dat! Uiteraard wil ik ook even aandacht besteden aan het boek zelf want man wat was het weer een onwijs goed boek!

Ik ben sowieso al een echte Marina Folkers fan maar dit boek heeft echt een indruk bij me achtergelaten! Een onwijs heftig thema maar ook zo feelgood als het maar kan. Heerlijk hartverwarmend maar met tijden ook hartverscheurend om te lezen. 
Gewoon 100% een aanrader!

En dan nu het moodboard, ik heb hierin de elementen proberen te verwerken die bij mij bij het lezen van het boek emoties opwekte en heel af en toe een quote die me diep heeft geraakt. 

Misschien herkennen jullie een aantal van de foto’s maar ik hoop dat het sowieso weergeeft hoe het boek voelt, het is intens verdrietig maar ook ontzettend hartverwarmend. Je wil het liefst in het boek kruipen om Millie en Ethan te helpen en ze een hart onder de riem te steken. 

Ik hoop ontzettend dat ieder die nog twijfelde of ze Ik hou je vast wilden gaan lezen door het moodboard over de streep worden getrokken. Want dit prachtige verhaal verdiend het om door iedereen gelezen te worden!

Benieuwd waar je de komende dagen nog meer leuke en alternatieve blogs kunt vinden over het nieuwste boek van Marina. Volg snel de onderstaande bookstagrammers en mis geen enkele dag! Of klik op de link en vind alle blogs via de site van Zomer & Keuning.

3 gedachten over “Ik hou je vast – Marina Folkers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s