Blogtour Meer dan Ooit – Marina Folkers

Titel: Meer dan ooit
Auteur: Marina Folkers
Genre: Feelgood
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Pagina’s: 256
Prijs: 15,-
Verschijningsdatum: 15 oktober 2019
Beoordeling: 🌟🌟🌟🌟🌟

Lucie wil na een schokkende gebeurtenis alleen nog maar weg, ze heeft behoefte aan warmte en besluit ondanks het verleden naar de camping van David te rijden. David heeft alleen absoluut geen zin in Lucie en wil haar het liefst zo snel mogelijk weer zien vertrekken. Kunnen David en Lucie het verleden achter hun laten, of valt er niets meer te lijmen?

Soms lees je een boek en is het enigste zinnige wat je erover kan zeggen WAUW, wat een goed boek, deze moet je gewoon hebben gelezen. Meer dan ooit is zo’n boek. Dus in plaats van een volledige recensie (waarin ik mezelf 20x ga herhalen over hoe goed dit boek is) en Marina haar blogtours toch altijd net even anders zijn, heb ik een playlist gemaakt met liedjes die perfect zijn als je dit boek leest. De volledige playlist vind je hier

Maar sommige liedjes passen zo goed, en zijn zo mooi, dat ze wat extra’s verdienen dus hierbij volgt een lijstje van een aantal nummers die zijn opgenomen in de playlist en daarbij de reden waarom. 

Pascal Obispo – Lucie
Naar dit prachtige nummer wordt meerdere keren verwezen in Meer dan ooit, logisch aangezien het de naam van de hoofdpersoon is, voor Lucie en David heeft dit nummer enorm veel betekenis en daarom kon dit nummer uiteraard niet ontbreken in de playlist. 

Kate Winslet – What if
Ik ben persoonlijk echt dol op dit nummer niet alleen is de tekst prachtig Kate Winslet voert het ook geweldig uit. Lucie denkt als ze in Frankrijk is veel na over haar leven en daar komt ook de vraag die we onszelf allemaal wel eens hebben gesteld naar voren, wat als ik hem nooit had laten gaan. 

Altijd wel iemand – Suzan en Freek
Jawel we hebben alles in de lijst staan, Frans, Engels, Nederlands het komt allemaal voorbij. Dit nummer is gewoon prachtig als de relatie tussen David en Lucie veranderd van vijandig naar vriendelijk. Het past super goed bij de hoofdstukken 17 tot 19 en ja ik vond hem er gewoon perfect bij passen. 

Selena Gomez – Lose you to love me
Lucie maakt aan het begin van dit boek veel heftige dingen mee waarmee ze ook later nog te maken krijgt. Naarmate ze problemen kan oplossen begint ze steeds meer haar zelf te worden, soms moet je loslaten en iemand verliezen om weer van jezelf te houden. 

Omdat het boek zich in Frankrijk afspeelt heb ik veel Franstalige nummers gekomen en soms past de tekst niet helemaal bij het boek, maar in dat geval ging het me het meest om de sfeer van het nummer en paste het daarom goed bij een specifiek moment in het boek. 

Voor de rest kan ik alleen maar aanraden de lijst eens door te scrollen en luisteren en eventueel zelfs aan te zetten als je het boek leest. Veel luister en leesplezier en waan je tijdens deze koude herfst in het zonnige Frankrijk.

Benieuwd naar de andere blogtours? hieronder vind je een overzichtje van alle blogtours, maar wat zij precies doen blijft nog even een verrassing!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s